RA-Sport U-cup – 3 totalsegrar

När finalen av RA-Sport U-cup idag avgjordes i Oskarström firade OK Löftan stora framgångar på tjejsidan. I D16 vann Maria J totalt med 7min tillgodo på 2:an. I D14 vann Elin M totalt med 10min tillgodo på 2:an. I D12 vann Julia S totalt med 4min tillgodo på 2.an.
Tyvärr var inte vädret det bästa, stundtals stod regnet som spön i backen. Ännu en gång är det bevisat att meteorologerna kan ha riktigt fel. (Prognoserna talade om enstaka skurar.) Men dagens solstråle var helt klart Julia Svärd när hon på upploppet via speaker fick reda på att hon var totalsegrare. Gladare har jag inte sett någon på länge. Julia var självklart nöjd med dagens lopp, vilket även Elin i D14 var efter att för andra året i rad vunnit U-cupen. Även om Elins vägval till varvningen nog var ett av de sämsta av alla, rakt igenom ett område med ris när alla andra gick runt. Dagens sista löftansegare var som tidigare nämnt Maria J i D16 som nog var ganska nöjd med sitt lopp. För andra gången sen priset för Halland mest aktiva Ungdomsklubb började delas ut förra året tog OK Löftan hem det i år igen. Resultat – cuperna. H16 Christian Nilsson – 4 Johan Antonsson – 7 H14 Tomas Axelson – 4 Simon Svärd – 15 Olliver Schulz – 17 D16 Maria Johansson – 1 D14 Elin Månsson – 1 Linda Johansson – 3 Sofia Eriksson – 10 D12 Julia Svärd – 1 Övriga resultat finns länkade i resultatarkivet

Av: Stefan Månsson