Daladubbeln 2005

Årets Daladubbeln avgjordes under två soliga dagar på Tansvallen i Grycksbo, 2 mil nordväst om Falun. Våra ungdomar gjorde helt godkända insatser. Elin M vann D14 totalt i par med Tove Alexandersson, Stora Tuna IK – Grattis!
Övriga ungdomar placerade sig efter sin förmåga. Nämnvärt från resan är att brandlarmet på skolan vi bodde på gick två gånger under lördagen pga. en trasig branddeckare. Brandbil, stegbil och ambulans var på skolan inom 10min. Utryckande brandmän i rökdykarutrustning gillade tjejerna speciellt. (Andra gången var det dock inte lika spännande.) Något som arrangören bör jobba på till nästa år är att se till att prisutdelningen inte tar nästan 2 timmar och att ge speakern bättre support. I år missade han flera par som kom in i ledningen under söndagen. I övrigt är nog de flesta nöjda med resan och arrangemanget, även om alla antagligen inte var jätte nöjda med sina lopp.

Av: Stefan Månsson