TJOGETTRÄNINGAR 2006

Tjoget närmar sig och för att vi ska komma förberedda på bästa sätt så kommer följande träningsutbud att erbjudas i juni.
För er som siktar på förstalaget hoppas vi att ni kan deltaga på så mycket som möjligt av dessa arrangemang så att vi kan uppnå målsättningen att vara topp 10 i år. I tveksamma fall kommer dessa aktiviteter att gälla som uttagning. I år ser det ut att vara väldigt hårt om platserna både bland seniorernas tio platser och övriga 10 platser i laget där minst fyra måste vara damer. Följande dagar kommer det vara speciell tjogetträning med gemensam start: 6/6 – Veddige – samling kl. 18 start 18,15 Vägvisning från vägen som kommer från Väröbacka. 13/6 – Sjöaremossen – samling kl. 18 start 18,15 22/6 – Stättared – samling kl. 18 start 18,15 Banorna kommer att vara 5,5-6 km för herrseniorer och 4-4,5 km för övriga.


Dessutom uppmanar vi er att springa följande tävlingar i Juni 1/6 KM 10/6 Sprint-VM, Frillesås 19/6 Minitjoget 20/6 VM-medeldistans, FK Friskus 27/6 Sprint-DM Dessutom har vi som vanligt torsdagsträningar hela juni, se hemsidan för information. Vi påminner också om Löftanlägret i Kinna Kämpa på nu. Hälsningar Tjogetuttagarna och coacherna: Magnus Hansson Bo Månsson Bengt Hansson

Av: Stefan Månsson