Trämingshelg 26-28 Januari

Då var det återigen dags att slipa på tiomilaformen. 3 träningar denna helg erbjuds enligt program under läs mer.
Fredag 26/1 – Natträning Lillesjön. Samling 18.00 Ansvarig: Joakim Lördag 27/1 – Teknikträning med Rigor. Samling hos Magnus Johansson Stocken kl. 9.30 för gemensam avresa. Eller Rigortorpet Kl. 10.00 OL Bana 7 km (avkortningsbar) + 1 km till start. Möjligheten finns att förlänga för dem som vill eller att jogga till och/eller från Rigortorpet till träningen. Ca 3km extra varje väg då. Ansvarig Magnus H Söndag 28/1 – Hornsjön runt Gemensam lugn distansträning på stig och väg. Samling Lillesjöstugan kl. 10.00 Ansvarig Stefan Ring OBS! Anmälan endast till lördagens träning. Försök att göra detta senast den 20/1 på gästboken så vi inte beställer fel antal kartor.

Av: Stefan Månsson