Anmälan till ultralång SM snarast

Dags att anmäla till ultralång SM. Anmäl till Stefan Ring per mail [email protected] eller per telefon 0702-400547 senast den 11 mars så anmäler jag vidare till HOF (Morgan Eriksson) och till tävlingen. Se Morgans info under Läs mer.
Hej alla, Tävlingar och resor duggar tätt så här i säsongspremiärtider. Dags att kolla upp intresset för Ultra-Lång SM i Jönköping 1 april. Om tävlingen kan ni läsa på hemsidan för Jönköpings OK samt på SM-sidan (orientering.se och i vänstermarginalen Tävlingar/SM-Tävlingar 2007). Preliminärt program: Avresa lördag 31/3 minibuss eller bil 14.00 Halmstad via Falkenberg, Varberg ca 15.45 Kungsbacka Ankomst Jönköping ca 18 Spagettimiddag någonstans på stan Logi antingen Vandrarhem eller hårt underlag via arrangören beroende på hur många vi blir. Vilken logi föredrar du? Söndag morron frukost Start 11.00 Lunch på TC Avresa hem ca 15.30 Kungsbacka ca 17.30 Halmstad ca 19.45 Resp klubb faktureras i efterhand, kostnad (exkl middag lördag) 400-600? beroende på hur många vi blir. /Mvh Morgan

Av: Stefan Ring