Antagningar klara till Riksidrotttsgymnasiet i Eksjö

Med posten idag fick Elin besked att hon är uttagen till orienteringsgymnasiet i Eksjö. Nu återstår det dock att komma in på naturvetenskapliga programmet vid Eksjö Gymnasium. Elin meddelar att det inte är aktuellt med något klubbyte.
Följande ungdomar är uttagna. Eksjö Andreas Bergander Eksjö SOK Johan Högstrand Markbygdens OK Pontus Pettersson Lessebo OK Martin Regborn Hagaby GoIF Karl-Johan Westberg OK Tranan Ylva Gunnarsdotter Tennhults SOK Sara Jonssson OK Klyftamo Helena Karlsson Bromma-Vällingby SOK Amanda Leo Bredaryds SOK Elin Månsson OK Löftan Sandviken Max-Peter Bejmer Bromma-Vällingby OK Fredrik Edén OK Kåre Fredrik Ingelsson Ockelbo OK Ola Svahn IFK Mora OK Lovisa Adolfsson Tulling SK Frida Erkers Leksands OK Rebecka Heinrup Tullinge SK Sara Lunsten Vittjärvs IK

Av: Bo Månsson