Herrarna 166:a på 10mila

Herrlaget slutade på en 166:e plats på 10mila efter att Johan Antonsson plockat 4 placeringar på sista sträckan. Tyvärr lyckades han dock ej hålla Falkenbergs OK efter sig, Falkenberg slutade på 158:e plats – 7 minuter före oss. Magnus Johansson, med skador på ett antal revben, plockade 24 placeringar på sin 9.6km långa 7:e sträcka.
På första sträckan sprang Elias Svanberg bra och låg länge med runt 150:e plats, under sista delen av loppet tappade han dock och växlade som 169:a, Joakim Antonsson på andra sträckan gjorde ett stabilt lopp och växlade som 190:e lag. Magnus Hansson på den kortare tredje sträckan gjorde även han ett stabilt lopp och växlade som 193:a. På långa natten gick Christian Nilsson ut och med en sluttid på under 2 timmar och 23 minuter på 16,5 km nattorientering är klart godkänt även om Christian fick kramp under de sista kilometrarna.. Christian växlade som 229:a efter sin sträcka. På femte sträckan sprang Torkel Davidsson bra och plockade 15 placeringar. Torkel var för övrig 2 minuter snabbare än Magnus H på samma banlängd. Även Lars Hanning på 6:e sträckan gjorde ett godkänt lopp och plockade 14 placeringar. Med 67 minuter på 9.6km fick han dock stryk av Magnus Johansson på 7:e sträckan med 6 minuter. Stefan Ring som fick en hjärnskakning förra söndagen sprang bra sin 5.7 km långa 8:e sträcka och plockade till en 170:e plats. På den 5.7km långa 9:e sträckan sprang Björn Johannesson runt på 46minuter och höll den 170:e platsen. På sista sträckan gjorde Johan Antonsson som tidigare nämnt vad han kunde för att hålla Falkenberg bakom sig men Jacob Johansson i Falkenberg blev för svår. Nu väntar några helger med Silva Junior Cup tävlingar och Sprint-SM på torsdag 1 maj.

Av: Stefan Månsson