Portugisiskt besök i sommar.

Under en månad i sommar kommer 3 portugisiska flickor födda 1992 hit för att träna och tävla med/för OK Löftan. De kommer bl.a. att springa Hallands 3-dagars och O-ringen.
Joana Costa, Isabel Sá och Mariana Moriera är 3 flickor som familjen Månsson träffat under sina Portugalresor. De kommer nu hit strax före Hallands 3-dagars och åker hem början av augusti. Träning tillsammans med Elin och en hel del tävlingar står på programmet. De första 10 dagarna kommer Marianas föräldrar (Fernando och Paula) och lillasyster (Beatriz) att följa med. De springer någon öppen bana på Hallands 3-dagars. De sista 14 dagarna kommer Joanas föräldrar (Fernando och Aida) och springer bl.a. O-ringen i Sälen. (Dock för sin egen klubb GD4C). Flickorna och föräldrarna bor hos familjen Månsson både här hemma och i Sälen. Jag har planerat 3 teknikträningar (ev. blir det fler) för flickorna. Information om träningarna kommer senare på hemsidan och övriga intresserade är välkomna. Ev. behöver jag hjälp med några transporter under tiden. Om någon intresserad Löfting kan ställa upp är vi tacksamma. Onsdag 9 juli (kvällen) Hämtning på Landvetter (1 bil till behövs) Lördag 19 juli Resa till O-ringen / Sälen (1 eller 2 personer, behöver ej vara i samma bil) Lördag 19 juli (morgonen) Lämna 3 personer på Landvetter Lördag 26 juli Hemresa från Sälen (3 eller 4 personer, behöver ej vara i samma bil)

Av: Bo Månsson