Träning torsdag 15 maj

På torsdag den 15 maj är träningen på Lillesjökartan. Vi har sällan träning i Stättareds bokskogar i maj månad. Passa på att komma till bokskogarna i Stättared när naturen bjuder upp till fest.
Provlöpning tillsammans med Fjärås AIK av Hallands 3-dagars Etapp3. Samtidigt erbjuds nybörjarna att provlöpa E2 och E3 Knatteknattbanor (Skala 1:3000, dock utan snitsel). Samling 200 meter sydväst om Stättareds gård. Ingen vägvisning kommer att behövas? Osäker på vägen dit ring Bosse 0340-653725 eller 070-5392888. Parkering direkt vid start eller vid gården. Går även att parkera 300 meter söderut vid vår stora grushög. Samtliga klubbens löpare behövs, speciellt ni som brukar springa Motionsklass eller HD21Lång. Beställ gärna karta i förväg. Anmäl er via telefon till Bosse, Gästboken eller [email protected]. Föranmälda och de som först är på plats får springa på nyuppdaterad karta med påtryckt bana. Övriga får rita in på gamla kartan själva.

Av: Bo Månsson