25-manna reseinfo.

Fredag 5/10 drar vi mot Stockholm och årets 25-mannastafett. Bussen går 14,15 från Magnus Johansson och ca 14,45 från ÖIS fotbollsanläggning vid Delsjömotet. (Observera den nya tiden jämfört med mailet ni fick)
Vi bor vid Flottsbro camping söder om Stockholm. (kort bussresa från TC) Boendet är i 4-mannastugor. Bäddsoffa och sovalkov så inget lyxboende, men vi slipper det hårda idrottshallsgolvet:) Medtag: Sängkläder, SI-pinne Egenavgift för vuxna: 300 kr för boendet. Klubben står för resan för alla och boendet för ungdomarna. Vi stannar och äter middag på ditresan och hemvägen. Vi åker även iväg och äter gemensam middag på lördagskvällen. För övriga måltider behöver man ha med sig mat eller köpa på tävlingen. (frukost x 2 och lunch på tävlingen). Vi gör så här i år eftersom det är minikök i stugorna och ingen större samlingssal. Vi försöker stanna på vägen upp där det går att handla frukost för de som inte tagit med sig. Boendefördelningen bestämmer vi i bussen upp, men har ni önskemål för att ni t.ex. vill ordna frukost ihop är det bara att bestämma själva innan vilka 4 som bor ihop. I år ska vi göra allt vi kan för att bli godkända på tävlingen. Bengt kommer att stå i fållan (eller någon annan) och kolla allas kartor innan de ger sig ut så vi får rätt karta med oss. Ute i skogen måste vi alla fundera på rutinerna: 1. Töm och checka brickan innan start 2. Är det rätt kodsiffra? 3. Är det rätt nummer jag är på väg till eller har jag hoppat över någon kontroll? (hänt Löftan 2 gånger på 25-manna) 4. Har jag fått både ljud och ljussignal? (Om du är tveksam så stämpla igen) Läs gärna igenom pm innan ni åker. www.25manna.nu Än så länge är laget intakt, men börjar ni känna er krassliga så hör av er direkt så vi kan förbereda/leta eventuella reserver. Glöm inte att ha kul och njut av den fina Stockholmsterrängen. 1. 5,2 km Marie Arnesson 2. 6,9 km Olle Winroth 3. 4,4 km Katarina Vartia, Lisa Lönngren, Charlotte Kilman, Ida Karlsson 4. 3,0 km. Jesper Johansson, Adrian Vartia, Alice Hultin, Filip Svensson 5. 6,8 km Torkel Davidsson, Tobias Thorsson, Johan Antonsson, Magnus Johansson 6. 4,5 km Ola Lönngren, Henrik Svensson, Owe Andersson, Daniel Andersson 7. 5,0 km Tomas Axelsson, Erik Schultz, Joakim Antonsson, Magnus Hansson 23, 4,1 km Hans Antonsson 24. 5,5 km Anna Månsson 25. 8,5 km Stefan Ring

Av: Magnus Hansson