Löftanframgångar på tredagars.

Över 50 Löftingar startade varje dag på Hallands tredagars i Ullared. Allra bäst gick det för Adrian Vartia som tog hem segern i H12 efter en spännande spurtuppgörelse.
I det vackra och varma vädret under hela helgen var det en tuff utmaning som väntade i de kuperade Ullaredsskogarna. I D21 lång inledde Elin med en seger på fredagen och ledde tävlingen ända tills tredje sista kontrollen på söndagen då Maria Magnusson kom ifatt i jaktstarten. En fin andraplats blev det för Elin i damernas huvudklass till slut. I H10 där Löftan hade tre killar med sprang Tobias Johansson väldigt bra och blev fyra trots att han har ett år kvar i klassen. I H14 visade Magnus D Johansson fin jämnhet under helgen och sprang in på en bra femteplats i den tuffa H14-klassen. De som också var topp-10 av ungdomarna var Jesper Johansson i H12 som blev sexa, Daniel Andersson i H16 som blev sjua och Ida Vartia i D14 kort som blev trea. I U-klasserna sprang Simon Corneliusson och Filip Hansson bra och blev femma respektive 10 i U2 och U1. Samtliga huvudklasser bland ungdomarna hade stora startfält. Löftan knep också en seger i öppen 3 genom Fredrik Blom. Fullständiga resultat hittar ni på eventor. Vi vet att det har tagits många kort under helgen så jag hoppas att någon kan skicka in någon bild till ”veckans bild”.

Av: Magnus Hansson