O-ringen i Boden.

27 stycken Löftingar åker i veckan upp till Boden för att springa femdagars. Här finns lite gemensam klubbinformation. Hoppas att övriga blir sugna på att göra oss sällskap i Kristianstad/Åhus nästa sommar.
I år är vi väldigt utspridda med boendet och de flesta av oss har ju fri starttid i år, så det vore kul om vi kan samlas på TC ändå och träffas och lättast är då att alla som vill anpassar sig efter de tider som gäller för de klubbmedlemmar som har bestämda starttider. Söndag har vi fasta starttider mellan 8,34 och 9,33 Måndag har vi fasta starttider mellan 9,53 och 10,56 Onsdag har vi fasta starttider mellan 11,01 och 12,14 Torsdag har vi fasta starttider mellan 12,16 och 13,28 Fredag är det som vanligt utspritt över hela dagen. Varje dag är det en U-sväng på upploppet. Är det fint väder kan vi sikta på att sitta någonstans kring denna U-sväng i ytterkurvan. Håll utkik efter klubbvimpeln. Är det sämre väder har vi klubbtält som får sättas upp på ett bestämt större område. Vi siktar på att varje dag försöka hitta en plats i mitten av detta område. Ju tidigare vi är på dagen desto längre fram i raden lär vi ha tältet. All information om tävlingen hittar ni i programtidningen som finns på o-ringens hemsida. Lycka till!

Av: Magnus Hansson