Framgångsrika ungdomar på Natt-DM

Löftans ungdomar tog sammanlagt 6 medaljer på natt-DM.
Man kan värdera DM-medaljer olika högt. Att vinna stafett-DM som ett lag har sin särställning, men tittar man på de individuella medaljerna så har jag alltid hållit natt-DM främst. Det är helt enkelt lite mer krävande att prestera i mörkret. På fredagskvällen visade våra ungdomar i skogarna runt Nackhestugan att fredagen den 13:e minsann inte är någon otursdag för dem. Adrian Vartia (H12) och Filip Svensson (H14) imponerade allra mest och knep varsin guldmedalj. Filip verkar ha hittat storformen lagom till DM-tävlingarna, då det var andra raka individuella guldet, och Adrian han har ju visat storform hela säsongen. Kul! Tjejerna gjorde sitt bästa för att inte vara sämre än killarna. Johanna Svensson (D12) och Alice Hultin (D14) tog varsin silvermedalj och var inte speciellt långt från guldmedaljerna. Även Daniel Andersson (H16) la beslag på ett silver och i H12 knep Jesper Johansson en bronsmedalj. Kanske är det snart dessa killar som tar över som ”natträvar” i släkterna Andersson resp Johansson. Deras fäder har ju annars varit kända för att skrämma slag på sina konkurrenter i mörkret. Grattis till framgångarna ungdomar! /Stefan Ring – som förhoppningsvis missat sitt sista natt-DM på länge

Av: Owe Andersson