Starka insatser av OK Löftan på årets stafett DM

OK Löftan segrade i seniorklasserna D21 och H21. Grattis, Josefin, Marie, Anna, Joakim, Johan och Tobias. Stafett DM avgjordes i samma marker som lördagens medel DM. Den tuffa terrängen gjorde att många fick bekänna färg för saknad backträning. Men Solen strålade från klar himmel och idel glada miner runt Löftan lägret som knep flera guldmedaljer.
Åter igen vann OK Löftan de två seniorgulden D21 med Marie Arnesson-Galler, Anna Månsson och Josefin Hanning. I H21 fixade bröderna Joakim och Johan Antonsson tillsammans med Tobias Thorsson guldet. Men det satt hårt inne. Josefin fick spurta hårt för att slå Halmstad D21 lag med 4 sekunder. Mer överaskande var det för herr seniorerna. Johan hade plockat många minuter på tätlagen på andra sträckan och släppte ut Tobias på tredje plats som fick jaga Falkenbergs båda lag för segern. När han kom på upploppet hade han passerat Falkenberglagen med nästan 2 minuter. På ungdomssidan visade OK Löftan att vi ha många ungdomar på gång. Löftans HD12 lag med Adrian Vartia, Jakob Moberg, Johanna Svensson och Jesper Johansson fick springa i mål som segrare med viftande löftan flagga. De äldre ungdomarna HD16 kom laget på en tredje plats. Men det var inte slut med medaljer där. Blad de äldre lagen samlades även där guldmedaljerna på hög. I klassen H160 segrade Hans och Anita Antonsson tillsammans med Henrik Svensson. I klassen H200 segrade Gösta Lindkvist, Roland Lagesson och Christer Samuelsson, som nedan sitter och fundear på om det är lönt för de andra lagen att ställa upp när Gösta är ute på första sträckan.!

Av: Owe Andersson