Nya Löftanframgångar i helgen.

I helgen var det dubbeltävling i Göteborg med tävling i Säve på lördagen med Tolered som arrangör och i Mölnlycke på söndagen med Sjövalla som arrangör. Återigen visade våra ungdomar framfötterna trots stora klasser med tuff konkurrens från Göteborgarna.
På lördagen bjöds det på riktigt tuff och klurig orientering med svåra kontroller både på skrå och i grönområden. Löftan tog hem segern i både H14 och H12 denna dag genom bra lopp av Adrian och Jesper. Dessutom var Tobias trea i H10 bara två minuter från segern. Topp-10 var även Lukas i H16-kort som var fyra. Filip blev 7:a i U1 och Andreas var 8:a i H10. Av våra rutinerade löpare sprang Magnus J och Anita bäst med varsin fjärdeplats. Ett otrevligare äventyr var JB Larsson med om som slutade med 16 stygn på akuten efter krock med en gren. Vi hoppas att du är på gång igen och att vi får se dig på tävlingarna kommande helger. På söndagen var det dags för långdistans i Mölnlycke. Även idag bjöds det på rejäl kupering och svår orientering. Idag var det en bra dag för grabbarna Johansson med seger både för Jesper i H12 och Tobias i H10. Inte mycket sämre var deras far som knep en fin andraplats i H45. Även Adrian gjorde ytterligare ett bra lopp och var tvåa i H14 precis som Victor i H10. Dubbelseger till Löftans alltså i yngsta herrklassen. Även idag var det stora ungdomsklasser jämfört med våra Hallandstävlingar. Av ungdomarna var även Filip topp 10 med en fjärdeplats i U1. Hoppas att vi får med fler ungdomar kommande helger då det fortsätter vara tävlingar i Göteborgsområdet. Totalt gjordes det 50 starter av Löftingar dessa båda dagarna i den strålande vårvärmen.

Av: Magnus Hansson