Tisdagsträning Äskatorp (Tjolöholm)

Nu drar vi äntligen igång med de gemensamma tisdagsträningarna. Dessa träningar riktar sig till alla åldrar i klubben och är utmärkta teknikträningar där olika moment övas. Samling tisdag 1/4 kl. 18:00 vid Tjolöholmsvägen. (Vägen ut mot slottet). Anmälan via klubbaktiviteter på eventor.
De gemensamma tisdagsträningarna har vi ihop med Rigor och Fjärås. Varje vecka tränar vi olika moment. Det finns banor för alla åldrar. Eftersom torsdagsträningarna alltid är vid Lillesjön rekommenderar vi alla som vill ha bra teknikträning att deltaga på tisdagsträningarna så att man får öva i varierad terräng. Nu första träningen är det linjeorientering. Bana: 1 vit ca 2 km Bana: 2: gul ca 3 eller 5 km Bana: 3 orange ca 3,5-4 km Bana: 4 svart ca 5 eller 7 km Välkomna.

Av: Magnus Hansson