Sprint-DM och KM.

Två tävlingar i rad har det varit för många Löftingar med Sprint-DM i Kållered och KM i Berghem. På sprint-DM hade vi flest segrar av hallandsklubbarna med hela 7 stycken distriktsmästare.
De som lyckades med bedriften att titulera sig Halländska sprintmästare i halvkluriga bostadskvarter i Kållered i regn och åskväder var: – Tobias Johansson i H10 – Jesper Johansson i H12 – Adrian Vartia i H14 – Alice Hultin i D16 – Magnus Johansson i H45 – Hans Antonsson i H55 – Christer Samuelsson i H65 Grattis alla sju. Dessutom var Annie och Victor tvåa i DH 10 precis som Anita och JB i D55 och H75. På nationaldagen avgjordes även årets klubbmästerskap i kul och klurig terräng hemma hos Bertil Åkessons familj i Berghem. Resultaten finns på eventor. Bild på klubbmästarna där även Jakob, Annie och Johanna skulle varit med på bilden. Bra kämpat alla klubbmedlemmar.

Av: Magnus Hansson