O-ringen

På söndag startar sommaräventyret O-ringen i Kristianstad. 47 Löftingar står på startlinjen tillsammans med drygt 15400 löpare till. Lite klubbinfo under läs mer.
Om det förväntade vädret håller i sig så sitter vi varje dag på vänster sida av löparnas upplopp (höger sida sett från speakern) ca 75-100 m från mållinjen. Klubbtält får endast sättas upp på vissa speciella platser. Vid dåligt väder sätts tältet upp på närmast möjliga plats från denna samlingsplats. (Spana efter Löftans flagga) Det kommer att bli interna spurtcuper (med handikapp) och placeringscup under veckan. Vi kommer att ha gemensamma samlingar varje kväll kl. 19:00 på campingen. De flesta av oss som har fri starttid kommer att följa övriga Löftingars starttider. Gemensam avmarsch till bussarna för alla som vill ha sällskap kommer att anslås på Löftans anslagstavla på campingen. All övriga info hittar ni på oringen.se, liksom onlineresultat för er som är på hemmaplan. Lycka till. /Magnus

Av: Magnus Hansson