Poängtabell 2014

Nu är den äntligen här, OK Löftans poängtabell 2014!
Det är dags att återuppliva en kär gammal Löftantradition, Poängtabellen. Här kan du tävla mot alla andra i klubben, oavsett ålder och kön. För varje tävling du springer så samlar du poäng. Flest poäng när säsongen är slut vinner! Följande regler gäller: – Endast nationella tävlingar räknas. – Endast huvudklass ger poäng, alltså inte motions- kort- eller öppna klasser. – Vid seger får man 100p, därefter 1 poängs avdrag för varje procent man är efter segrartiden. – Den lägsta poäng man kan få vid fullföljt lopp är 10. – De 15 bästa resultaten räknas – Vi tävlar i två klasser, vuxna och ungdom. Men det går förstås bra att jämföra sina poäng med varandra ändå. Tabellställningen nås via http://eventor.orientering.se/Standings/View/Series/257 eller via länken i menyn till vänster. Vid frågor eller påpekande av felaktigheter, maila lars.hanning[a]iclud.com

Av: Lars Hanning