Löftanframgångar på medel-DM i Hylte

På dagens distriktsmästerskap i Hylte knep Löftingarna många framskjutna placeringar
I H10 blev det dubbelseger där Tobias vann minuten före Victor. Dessutom var Andreas femma och Albin tia. I H12 tog Jesper hem segern på en imponerande snabb kilometertid. (5:27) Övriga segrar i klubben togs av paret Antonsson där Anita vann D55 och Hans H60. Dessutom var Simon återigen snabbast av alla i U2 liksom Henrik i öppen 7 I D16 var Alice tvåa. Alice hade segern på gång, men en kostsam miss på slutet gjorde att det istället blev en fin andraplats. Övriga medaljplatser till klubben togs av: Gösta och Magnus som var tvåa i H70 och H40. Ulrika och Jonas K som var trea i D50 och H21. Av ungdomarna var både Joakim, Johanna och Filip femma i sina klasser och Jakob var sexa i H12. I H21 hade vi idag lite större representation än vanligt. Alla sprang jämnt och bra och förutom Jonas som var trea var även Magnus, Stefan och Joakim topp 10 och Tobias precis efter och i Damernas huvudklass var Josefin femma. Nu laddar vi för stefett-dm och förhoppningsvis nya löftanframgångar.

Av: Magnus Hansson