Teknikträningarna börjar 31/3

Våra tisdagsträningar där vi fokuserar på orienteringsteknik drar igång tisdag 31/3. Som tidigare turas vi om med Rigor och Fjärås att arrangera. Passa på att ta del av dessa om du vill utveckla din OL-teknik då det är mer utmanande än att bara träna vid Lillesjöstugan. Våra torsdagsträningar i orientering kommer att börja efter påsk med start den 16/4. Välkomna (Träningsprogrammet för tisdagarna under läs mer)
OL-TRÄNINGSSAMARBETE 2015 OK LÖFTAN / FJÄRÅS AIK / IF RIGOR Tisdagsträningar för våren och hösten. Start kl. 18.00 Datum träning Arrangör Ansvarig Plats Typ av träning 31-mar OL träning kvalitet OK Löftan Linje-OL 07-apr OL träning kvalitet IF Rigor Ledstänger – teknikbana för svart 14-apr OL träning kvalitet Fjärås AIK Sista säkra 21-apr OL träning kvalitet OK Löftan Kurvbild 28-apr OL träning kvalitet IF Rigor Linje-OL 05-maj OL träning kvalitet OK Löftan Stoppljus-OL 12-maj OL träning kvalitet Fjärås AIK Korridor-OL 19-maj OL träning kvalitet IF Rigor Kontrollplockning 26-maj OL träning kvalitet OK Löftan Gena/kompass 02-jun OL träning kvalitet Fjärås AIK Sprint 09-jun OL träning kvalitet IF Rigor Stafett 04-aug OL träning kvalitet Fjärås AIK Linje-OL 11-aug OL träning kvalitet OK Löftan Ledstänger – teknikbana för svart 18-aug OL träning kvalitet IF Rigor Sista säkra 25-aug OL träning kvalitet Fjärås AIK Kontrollplockning 01-sep OL träning kvalitet OK Löftan Stafett 08-sep OL träning kvalitet IF Rigor Gena/kompass 15-sep OL träning kvalitet Fjärås AIK Stoppljus-OL 22-sep OL träning kvalitet OK Löftan Korridor-OL 29-sep OL träning kvalitet Fjärås AIK Stafett 06-okt OL träning kvalitet IF Rigor Sprint Banor Bana 1 Vit 2km Bana 2a/b Gul 3km + Gul 5km Bana 3 Orange/Röd 3,5-4km Bana 4a/b Svart 5km + Svart 7km

Av: Magnus Hansson