Rapport från snötrampen

Ett kort inlägg från Snötrampen som vi enligt tradition samarrangerar med Fjärås.
Vädret var med oss även idag. Idag fick bara våra yngsta medlemmar springa pga att vi tränar i denna skog. Alltså 12 år och yngre fick deltaga i tävlingsklass men för det blev det inte sämre resultat. Tobias visade H12-killarna vem som äger skogen i Stättared genom att vinna klassen. Jakob kom åter igen på en fin sjundeplats och Andreas som hade det lite tyngre i skogen idag blev elfte hallänning. I D12 deltog Annie och i H12K sprang Gustav och Hugo in på tredje resp fjärdeplats. I den tuffa klubbkampen i H10 vann återigen Simon. Albin blev fyra och Vilhelm blev nia men om vi räknar Hallands ungdomscup så blev de 3 resp 4. I D10 sprang Ida riktigt bra idag och kom trea i klassen men blev bästa hallänning och på så vis plockade 12 cuppoäng. Ytterligare en klasseger fick vi i ÖM 1 genom Lovisa Hansson som vann med nästan 7 minuter. Jättekul. I U1 sprang Ella bra och Elin tog sig runt med bruten arm. I inskolning fullföljde Jakob och Stina.

Av: Patrik Corneliusson