Nackheträffen – Påskens andra tävling

Då var åter den traditionella Nackheträffen på påskafton till ända. Ett år till har resolut sprungit iväg. Samma TC som igår. Samma soliga väder.
Inte riktigt lika många löftingar på plats men det har väl sin naturliga förklaring. Löftan hade 37 startande vilket gjorde oss till fjärde största klubb och en massa fina placeringar som vanligt. En klasseger blev det idag och det var Jesper i H14. Där sprang även Adrian in på en tredjeplats trots en liten större bom och Axel på en åttondeplats. I H10 blev Simon trea och Albin fyra och i den tuffa kampen i H12 kom Tobias på en fin fjärdeplats och Jakob på en fin sjunde plats. I H16 kom Magnus på en mycket fin tredjeplats och strax efter på en fjärde plats sprang Filip in. Idag hade vi tre tjejer som startade. Ida kämpade runt i D10 där det var lite klurigt att hitta andra kontrollen. I D12 sprang Annie och blev femte halläning och i D14 hade vi Johanna på start som kom in som sjunde halläning idag. Vi hade även några av våra yngsta med idag. Hugo och Oskar sprang U1 och lille Lukas sprang inskolning. Bland seniorerna så blev de bästa placeringarna genom Hans andra plats i H60, Magnus andra plats i H45 och Göstas tredjeplats i H70.

Av: Patrik Corneliusson