Ungdomsserie och Unionsmatch

Idag har våra ungdomar tävlat både i Ungdomsserien i Kungsbacka och i Unionsmatchen i Alingsås.

I Alingsås representerade Alice, Filip, Adrian och Jesper klubben mot de bästa ungdomarna i södra Sverige och södra Norge. Jesper visade återigen att han står sig mot vilket motstånd som helst och tog en fin femteplats bara dryga minuten från segraren från Norge. Även Adrian sprang bra och kom in några minuter efter på en trettonde plats. Även Filip och Alice kämpade på bra och kom på 34:e respektive 38:e plats i den tuffa konkurrensen. Bra gjort alla fyra.

I Kungsbacka var det idag 20 tappra Löftanungdomar med i busvädret. Redan nu efter fyra deltävlingar kan vi gratulera två totalsegrare. Ida i D10 och Simon i H10 har vunnit samtliga fyra deltävlingar. Riktigt imponerande och stort grattis båda två.

I H10 hade vi tre tuffingar till som inte var hundra nöjda med sina lopp men kämpade på bra och Vilhelm var åtta, Filip nia och Oskar tia.

I H12 hade vi återigen sju Löftingar till start och det gick ännu bättre än förra veckan. 5 killar topp 6 i dagens största huvudklass. Victor vann knappt före Tobias och Jakob kom på en tredje plats. Dessutom var Andreas och Gustav inte långt efter på en femte och sjätte plats efter två bra lopp . Även Olavi och Hugo sprang bra och kom på 10:e och 11:e plats. Känns som att hela H12-gänget gör framsteg varje vecka nu.

I de äldre klasserna var det tyvärr tunna startfält idag. I H16 sprang Daniel bra och blev tvåa liksom Johanna som också blev tvåa i D14 efter ett starkt lopp. Även Axel hade ett bra lopp på gång i H14 och hade blivit tvåa, men retligt nog missade han en stämpling ute på banan.

I U1 sprang Elin snabbt och blev femma med syskonen Willstrand strax efter sig med en sjätteplats för  Tilda och en tolfte plats för Thea. Brorsan Axel kämpade bra i U2 och blev tolva. I U2 sprang även Zebastian riktigt snabbt och kom femma. Vi hade även två hjältar i inskolning där Gustav Frank och  Viktor Laffrenzen sprang runt med godkänt resultat.

Nu tar ungdomsserien uppehåll till augusti.