TJOGET

Nu är det bara en månad kvar till Tjoget, 4-5 juli på Kosta flygfält. Arenan kommer att vara i norra delen av flygfältet, så ni som varit med där förr – leta fram gamla kartor! Superfin terräng, se Tjogets hemsida för fler bilder och tävlingsinfo.

tjoget2015

Det blir ett starkt Löftan-lag i år, preliminär laguppställning:

1 (6,5km blå) Björn Johannesson

2 (4km gul) Jesper Johansson

3 (2,5km vit) Victor Hansson, Tobias Johansson, Simon Corneliusson

4 (7,5km blå) Johan Antonsson

5 (2,5km vit) Linda Corneliusson

6 (4km blå) Alice Hultin

7 (6km orange) Adrian Vartia

8 (8km blå, natt) Joakim Antonsson

9 (5,5km blå, natt) Tobias Thorsson

10 (5km orange, natt) Magnus Hansson

11 (6,5km blå) Magnus Johansson

12 (3km gul) Jonas Hultin

13 (6,5km orange) Marie Arnesson Galler

14 (4km gul) Patrik Corneliusson, Joakim Handin, Johan Hansson

15 (5km blå) Hans Antonsson

16 (8km blå) Daniel Andersson

17 (6,5km blå) Torkel Davidsson

18 (3km blå) Liselotte Johansson

19 (8km blå) Stefan Ring

20 (5km blå) Josefin Antonsson Hanning

Lagledare: Lars Hanning

Lite kort om det runt omkring.. vi kör ner i egna bilar, efter målgång på 7e sträckan har vi ett långbordsknytkalas på campingen, vårt klubbtält på TC kommer att inredas till en mysig samlingsplats med lite smått & gott att äta & dricka före/efter sitt lopp eller om man ska hålla sig vaken på natten, där kommer man även att kunna följa hur vi ligger till i tävlingen och det ska nog även kunna bli liverapportering via facebook/hemsidan för er som följer oss på hemmaplan. Mer detaljer kommer senare!

 

 

 

3 kommentarer

  1. Hör av er till mig om ni vill baka något till fika efter knytkalaset på lördagskvällen eller till att ha i klubbtältet på TC! Tipsa även om ni har en idé om något annat käckt som vi kan ha på vår samlingsplats!

Kommentarer är stängda.