O-ringen

På söndag startar sommaräventyret O-ringen i Borås. 50 Löftingar står på startlinjen tillsammans med drygt 11 000 löpare till.
Om det förväntade vädret håller i sig (inget regn) så sitter vi varje dag på vänster sida av löparnas upplopp (höger sida sett från speakern) ca 75-100 m från mållinjen. Klubbtält får endast sättas upp på vissa speciella platser. Vid dåligt väder sätts tältet upp på närmast möjliga plats från denna samlingsplats. (Spana efter Löftans flagga) Det kommer att bli interna spurtcuper (med handikapp) och placeringscup under veckan. Vi kommer att ha gemensamma samlingar varje kväll kl. 19:00 på campingen. De flesta av oss som har fri starttid kommer att följa övriga Löftingars starttider. Gemensam avmarsch till bussarna för alla som vill ha sällskap kommer att anslås på Löftans anslagstavla på campingen. All övriga info hittar ni på oringen.se, liksom onlineresultat för er som är på hemmaplan. Lycka till.

Tältansvarig (om vi inte vet att det är bra väder).

Söndag: Hultin dit.  Magnus H hem

Måndag: Magnus J dit.  Handins hem

Onsdag: Corneliussons dit. Johan A hem

Torsdag: Glimten dit, Vartia hem

Fredag. Någon som startar tidigt.  Johan H hem

Vimpelansvariga:

Söndag: Magnus H dit. Mobergs hem.

Måndag.  Daniel A dit. Per Johansson hem

Onsdag:      Per Johansson dit.                    Christer hem

Torsdag:       Christer dit.                  Svenssons hem

Fredag: Svenssons dit. Magnus H hem.