U-seriefinal med traditionellt tårtkalas.

Denna vackra söndag tillbringade dessa härliga Löftan-ungdomar med att springa U-serie final i Sibbarp utanför Tvååker. (några hade tyvärr åkt hem när vi tog fotot)  /Liselotte

U-final 1

På dagens deltävling sprang 30 Löftan-ungdomar. Största klass idag var U1, där vi hade med åtta löpare, Hugo Corneliusson, Oskar Moberg, Elin Andersson, Agnes Paulsson, Ella Andersson, Thea Willstrand, Tilda Willstrand och Stina Andersson. Inskolning var näst största klass och där hade vi med Jakob Andersson, Ivan Aho och Lukas Moberg.

Idag hade vi Ida som redan är klar totaletta i U-serien på en fin andra plats i D10. I H10 hade vi idag fem tappra löpare där Simon stod som segrare. På plats tre till fem blev det hårt om sekunderna, där Vilhelm drog det längsta strået och slog Oskar med endast tre sekunder och ytterligare tre sekunder efter Oskar sprang Albin in på en femte plats, Filip slutade på en sjunde plats. Härligt att se att vi har fem killar bland de sju bästa i H10.

I H12 som är den största tävlingsklassen har vi också många killar som kämpade väl i värmen nämligen sju stycken. Tobias vann idag före Gustav och Victor. Även här var det sekundstrid där Gustav drog det längst strået och slog Victor med fyra sekunder. Därefter kom Jakob in på en sjunde plats, Olavi elva, Andreas fjortonde och Hugo sjuttonde. Extra plus till Gustav denna dag som tog sin bästa placering för säsongen efter ett riktigt starkt lopp.

I H14 har vi våra racerlöpare Jesper och Adrian på första och andra plats och även här är det jämt mellan grabbarna nämligen 28 sekunder. De är dryga fem minuter före trean. I D14 sprang Johanna in på en sjunde plats.

Filip och Daniel sprang idag in på en andra och tredje plats i H16. Slutligen har vi vår enda tjej i D16 och det är Alice som sprang in på en tredjeplats endast 1.04 efter Friskus Elvira Wildheim.

 

Så över till det sammanlagda resultatet, där vi har många ungdomar på pallen. Det sammanlagda resultatet räknas ut genom att lägga ihop de fyra bästa resultaten från de sex deltävlingarna

 

U-final 2

I D10 som nämndes ovan hade vi Ida som sammanlagd etta.

 

U final 3

I H10 knep Simon förstaplatsen följd av Vilhelm på en tredje plats och Albin på en fjärde.

u-final 4

I H12 segrade Victor, Tobias knep andraplatsen efter att ha legat trea inför dagens deltävling. Även här hade vi en Löftanlöpare på fjärde plats genom Jacob.

u-final 5

I H14 blev Jesper totalsegrare och Adrian fyra.

u final 6

I H16 hade vi dessa glada grabbar på pallen, Filip tvåa och Daniel trea.

u final 7

I D16 slutade Alice på en total tredje plats.

 

Dagen slutade med ett härligt tårtkalas där även Löftanlöparna är bland de snabbaste.

U final 8

/Liselotte