U-serien sprint i Varberg

U-serien

Femte deltävlingen i ungdomsserien var en lite klurig sprinttävling i Breared i Varberg. 42 Löftingar kom till start och alla kämpade på jättebra som vanligt. Seger den här gången blev det till Ida i D10, Olivia i D12K och Adrian i H14. På pallplats var även Simon och Vilhelm som var tvåa och trea i H10. Filip S, Jesper och Victor var alla på andra plats i sina klasser. Extra kul att vi var 8 löpare som sprang U1, U2 eller inskolning. Också kul att vi återigen var 12 killar i H10 och H12 ihop, men kanske allra roligast att vi nu var 4 tjejer upp till 12 år också plus 3 st. i U/inskolningsklasserna. Nästa söndag är det final i ungdomscupen i Sibbarp utanför Tvååker. Glöm inte anmäla er på eventor. Vi behöver få några som kan baka tårta då det är stort tårtkalas efter målgång.  Anmäl gärna här eller på facebooklänken som följer om ni kan baka/köpa.

8 kommentarer

Kommentarer är stängda.