Silvermedalj till Jesper på Götalandsmästerskapen

 

20150815_191204Årets Götalandsmästerskap i Hässleholm bjöd på stora Löftanframgångar. I den inledande sprinten kom Jesper fyra i H13 och Adrian sjua i H14. Ännu bättre gick det sen på lördagens långdistans då Jesper blev tvåa bara nio sekunder från segern. Stort Grattis. Även Adrian sprang återigen riktigt bra och kom på sjätte plats i den stenhårda konkurrensen. Alice och Filip representerar också klubben. Alice bästa placering var på långdistansen där hon blev 24:a i D16 och Filips på sprinten där han blev 33:a i H16. I dag avslutas GM med stafetter.

 

3 kommentarer

  1. Kan lägga till att Tobias var trea och fyra i H12 och Magnus trea och etta i H45. Riktigt bra. Dessa klasser var det dock inte Götalandsmästerskap i.

Kommentarer är stängda.