Tävlingssäsongen lider mot sitt slut

Hösten är här, men än finns chansen till roliga tävlingar framöver.

Vi kommer att avsluta säsongen den 15/11 med att springa Örkelljungas tävling. Efter tävlingen äter vi lunch ihop i Örkelljunga och på hemvägen kör vi ett träningspass i den fina tallheden vid Snapparp. Vi rekommenderar ungdomarna att ta det här som en träningsdag och gå upp en klass över sin ordinarie klass på tävlingen, men man avgör naturligtvis själv vad man vill. Anmäl dig i denna nyheten om du vill med och även om du som vuxen har möjlighet att köra. Du anmäler dig själv till tävlingen sen.

Förutom denna tävlingen påminner vi också om Hyltes ultralång-DM den 1/11 med klasser från HD12 och uppåt.

Dessutom då, avslutning i sprintcupen lördag 31/10 och ZOO-helgen i Borås. Glöm inte anmäla er till tävlingarna. Sen har vi även ett gäng som denna helgen är uppe i Dalarna och springer Daladubbeln och nästa helg har vi tre lag i Smålandskavlen.

8 kommentarer

  1. Vi är med alla fyra men är redan där nere, möter upp er på tävlingen.

  2. Jakob vill åka med och skulle önska att få åka med någon, jag har tyvärr inte möjlighet att åka med.

    1. Jakob kan åka med oss om han vill. Vi kan diskutera detta på zoo-lägret.

Kommentarer är stängda.