Teorikurs i Orientering

För att komma extra förberedda inför orienteringssäsongen kommer vi att ordna en teorikurs i orientering. Vi kommer att dela in oss i två grupper. En som riktar sig mot gul och orange nivå och en grupp för röd och svart nivå. Målgruppen för den första gruppen är ungdomar från 10-13 år och den andra gruppen är alla från 14 år. (Fast självklart väljer man själv grupp utifrån den nivån man befinner sig på i sina ol-kunskaper) Även vuxna som vill vara med är välkomna. Vi kommer att ha kursmaterial från orienteringsförbundet med många kartexempel och även utnyttja andra kartor och klipp som finns på nätet. Vi kör de två första gångerna vid Lillesjöstugan i samband med Natt-OL-träningarna den 1/3 och den 15/3. Planen är att vi kör natt-ol 18-18:45 och ol-kursen 19-ca 20:15. Troligen kör vi en eller ett par gånger till efter påsk, men det kan vi bestämma gemensamt vid träff nr 2. Anmälan i denna tråden. /Välkomna