Rapport från Nackheträffen

43 Löftingar varav 16 ungdomar passade på att springa dagens tävling i Stegared. I dag stod Långdistans på programmet i de backiga Åkulla-bokskogarna. En seger genom Jesper i H14 och ytterligare 3 pallplatser blev dagens topplaceringar för klubben.

Jesper fortsätter alltså att gå ruskigt stabilt och tog ännu en imponerande seger med klar marginal. Nu sex segrar på raken.

Även i dag gick det bra i H12 med två pallplatser. Victor och Tobias fortsätter att springa starkt och jämnt med varandra och i dag var Victor tvåa och Tobias trea. Även Simon fortsätter att springa bra i sin nya klass och kom på en fin sjätte plats. I H12 var också snabbe Gustav starkt med i början av loppet, men några bommar på andra halvan gjorde att det blev en 13:e plats till slut. Oskar och Albin hade en hård intern kamp idag med och var inom en sekund med Oskar på en 19:e plats och Albin på en 20:e plats.

Klubbens sista pallplats kneps av Marie i öppen sju där hon blev trea i en väldigt stor klass.

Av våra yngsta ungdomar sprang Elin bra i D10 med en sjätte plats. I H10 blev Filip femma. I U-klasserna kämpade Ella bra i U2 och blev sjua och i samma klass blev Agnes 13:e. I U1 sprang Jacob och Stina Andersson starkt och blev 13:e och 19:e. I Inskolning sprang Almer runt med ett leende på läpparna medan broder Vidar tog sig runt knatteknatet.

På tuffa och långa banor kämpade Filip bra i H18 med en fjärde plats och Daniel bra i H16 med en sjätteplats.

Ida var tredje Hallänning i D12 och blev nia totalt och Johanna var tolva i D14.

Alice fortsätter att springa starkt i juniorklassen och blev idag sexa.

I den tuffa H21 klassen sprang Johan återigen starkt och blev tia.

Kul med stort Löftandeltagande denna påskafton. Nu laddar vi för måndagens egna arrangemang där hela 25 ungdomar kommer till start.

/MH