Rekordmånga Löftanungdomar på Snötrampen.

Idag, Annandag Påsk gick Snötrampen av stapeln i småkluriga Idalaskogen. Löftan hade med rekordmånga ungdomar på dagens tävling, 26 startande, härligt att se. Dagens tävling bjöd på lite klurigare banor än vad det tidigare har varit denna vår. Löftan tog hem två klassegrar.

I U1 gjorde Zebastian premiär för i år och det gjorde han genom att vinna. Jesper tog hem sin sjunde raka seger i H14 på ett övertygande sätt. I U1 sprang också Jacob A, Stina och Lukas och i H14 hade vi även med Jacob M. Johanna var enda Löftantjej i D14. I U2 hade vi fem tappra löpare där Edvin drog det längsta strået och placerade sig på en fin femte plats. Bakom Edvin var det en spännande kamp mellan fyra löpare nämligen Edvins lillasyster Alva, Ella, Oskar och Lisa som nästintill hade placeringarna efter varandra.

Två fina sjätteplatser blev det både i D10 och H10 genom Elin och Filip. Sen har vi vår största klass, sett i Löftanlöpare, nämligen H12 där vi hade åtta löpare med varav fyra bland de sex främsta. Tobias tvåa, Victor fyra, Simon femma, Gustav sexa, Albin 11:a, Oskar 18, Hugo 22 och Andreas 24. I D12 var det kamp mellan Ida och Annie som placerade sig på en sjunde respektive åttonde plats.

/Liselotte