Stafettanmälan

Nu är stafettanmälan öppnad i eventor för årets stafetter. 14 medlemmar fördelade på 3 lag åker upp till Kolmården för årets första stafett för klubben om två veckor. Sen kommer det som alltid fler stafetter i sommar och höst. Hoppas att många vill vara med och springa. Oftast finns det flera parallella sträckor där man kan springa tre stycken ungdomar ihop så att man inte behöver vara orolig för att man ska missa. Info om årets stafetter under läs mer.  (Bild på HD16-laget som vann stafett-dm i höstas)

HD16

 Första stafetten är Minitjoget (14/6 eller 21/6). Det är en femmannastafett i Sätila. Här kan alla vara med, även nybörjare. Skuggning är tillåten dessutom. Detta är mer av en skojstafett där man kan kombinera lagen som man vill och t.o.m. springa flera sträckor själv om man vill.

Tjoget. 2-3 Juli i Småland. Årets stora Löftanstafett. Här hoppas vi på minst ett 20-mannalag. En trevlig stafett i oftast härligt sommarväder med övernattning i tält. Vi hoppas att många, både vuxna och ungdomar som springer minst en HD10 bana själv vill vara med.

Ungdomens tiomila 5-6 Augusti i Tibro. Här räknar vi med ett HD18-lag och ett eller två HD12 lag. En stafett för de ungdomar som tävlar lite mer.

DM-stafett. Oskarström 11/9. Här hoppas vi att många, unga som gamla som klarar en bana själv vill vara med. Årets enda stafett i Halland. Passa på att vara med:)

IFK – Höststafett. – 22 oktober. Även här hoppas vi att många, unga som gamla som klarar en bana själv vill vara med. Utmärkt tillfälle att springa stafett på lagom avstånd.

25-manna Stockholm. 8-9 oktober Här räknar vi med ett lag. Alla åldrar behövs. Främst en stafett för de som tävlar lite mer. Alla kan dock följa med och springa öppna banor och söndagens medeldistans.

Smålandskavlen. 29-30 oktober. Eksjö. Här räknar vi ev. med seniorlag och ett lag i HD16 och minst ett lag i HD12.

Fråga oss ledare om ni undrar något om stafetterna eller vill veta vilka som är mest lämpliga att vara med på. Brukar vara väldigt roligt och uppskattat att genom stafetterna få lite mer lagkänsla i den annars individuella sporten orientering.

/Ungdomsledarna genom Magnus H

Länk till anmälan. (observera att du måste vara inloggad i eventor)