Anmälan till höstens stafetter

Hösten närmar sig och det börjar bli dags att planera för höstens stafetter och främst nu 25-manna i Stockholm. Anmälan ska vara inne senast 31/8 och vi behöver kolla boende och buss så vi önskar besked senast den 15/8 via klubbanmälan i eventor. (Skriv gärna även om du inte vill vara med så vet vi). Info om övriga stafetter i höst under läs mer.

Söndag 11/9 Stafett-dm i Oskarström. Här vill vi såklart ställa upp med så många lag som möjligt, både bland ungdomar och vuxna. Alla kan vara med. Trippelsträcka för ungdomarna på sträcka 2. (dvs tre stycken går ut samtidigt)

Lördag-söndag  8-9 /10. 25-manna i Stockholm. Om det blir lag i år så åker vi buss upp på fredagseftermiddagen och bor i stugor eller på vandrarhem. Här behövs både seniorer, ungdomar, damer och äldre i denna stafett.

Lördag 22/10 Höstbudkavlen i Göteborg. Även här siktar vi på främst många ungdomslag. Alla kan vara med då det går att springa tre löpare på mellansträckan så det är en perfekt stafett även för dem som inte sprungit stafett tidigare. Vi hoppas även i år på något eller några lag i öppna klassen.

Lördag-söndag 29-30 /10. Smålandskavlen i Eksjö. Vi räknar med minst ett lag i HD12 och förhoppningsvis ett juniorlag i H18 och kanske ett i Open. Hur tänker våra seniorer? Dags för ett lag igen?

Fråga oss gärna om ni undrar vem stafetten är lämplig för.

/Magnus och Magnus