Många Löftanungdomar sprang tredagars

Runt 30 ungdomar från Löftan startade på varje etapp av tredagars som vi arrangerade ihop med Fjärås och Rigor. Bra kämpat alla ungdomar och stort tack till alla klubbmedlemmar som hjälpte till att arrangera ett lyckat Hallands tredagars.

Jag är övertygad om att tävlingsledare Owe återkommer framöver med mer info om arrangemangets utfall mm, men tredagars som vi ordnar vart fjärde år är ett mycket viktigt tillskott till vår klubbekonomi.

Runt 6500 starter blev det totalt sett på de tre dagarna och det var som ni märkte riktigt tuff konkurrens i många klasser. Inte bara för att det var stora klasser på uppåt 70 personer utan också för att en stor del av Sverigetoppen i de flesta klasserna hade letat sig hit.

Resultatmässigt gick det bra för Löftan trots konkurrensen. Allra bäst placering fick Edvin som tog hem H14 Kort. Jesper blev stark tvåa i H14 trots besvikelse på sista etappen, men visade återigen att han är med i toppen trots några för honom ovanliga bommar. Tobias gjorde en stark avslutning och blev fyra i en stor H12-klass, där hade vi för övrigt 9 Löftingar till start. Fantastiskt. Mycket glädjande också att vi nu har flera tjejer som är med och springer. Även Adrians åttonde plats som yngst i H16 är riktigt bra där han på tre dagar bara är 10 minuter efter femdagarssegraren från Borås.

Övriga duktiga Löftingresultat hittar ni på länken till eventor. Ni hittar också massor av bilder på tredagars facebooksida både på Löftingar och andra löpare.

Länk till Löftans totalresultat.

Nu riktar vi blickarna mot femdagars som börjar på söndag denna veckan.

/Magnus

Alva

Moberg

Hugo