O-ringen 2016 i Sälen

På söndag startar sommaräventyret O-ringen i Sälen. 47 föranmälda Löftingar står på startlinjen tillsammans med drygt 16 000 löpare till. Lite info till alla tävlande Löftingar under läs mer.

Oringen


Alla dagar som det inte regnar så sitter vi på vänster sida av löparnas upplopp (höger sida sett från speakern) ca 75-100 m från mållinjen om det är möjligt. Klubbtält får endast sättas upp på vissa speciella platser en bit från målet. Vid dåligt väder sätts tältet upp på närmast möjliga plats från denna samlingsplats. (Spana efter Löftans flagga) Det kommer att bli interna spurtcuper (med handikapp) och placeringscup under veckan. Vi kommer att ha gemensamma samlingar varje kväll kl. 19:00 vid stugorna vid Högfjället. De flesta av oss som har fri starttid kommer att följa övriga Löftingars starttider. All övriga info hittar ni på oringen.se, liksom onlineresultat för er som är på hemmaplan.  Det är så korta gångavstånd i år så det behövs ingen lista för tält och vimpel. Vi löser det från stugorna vid Högfjället.

Lycka till alla Löftingar.

 

Nyckeluthämtning för oss som bor vid Högfjället:

 

Högfjällets nyckelutlämning

Boende Incheckning Utcheckning
Högfjällsbyarna 16.00 11.00

Nycklarna till Högfjällsbyarna finns i receptionen vid Sälfjällstorget,Receptionen är öppen 9-18 på lördagen.

(Vi har kod 6653 om dem låses in i ett nyckelskåp)

Alla nycklarna hämtas i ett kuvert. Vi åker upp redan på fredagen så vi hämtar när det är möjligt på lördagen, men senast kl. 16 då. Vi tar med nycklarna till stugorna/lägenheterna vid Högfjället. Slå mig en signal när ni kommer på 0704-825735. /Magnus H

Salen