Träningsdag inför ungdomens tiomila

På onsdag 3/8 kommer vi att ha en träningsdag inför U10-mila. Nu uppdaterad med ny information.

Vi samlas vid Stråvalla kyrka kl. 10:00 och tränar först ett pass på Öaknalten. Därefter åker vi till Lillesjöstugan för dusch och lunch och har lite snack inför helgens stafett. Troligen blir det en sväng sen till Åsa och glasscafét och kanske ett bad om det är fint väder. Avslutningsvis kör vi ett pass med gemensam start vid Idala ca kl. 15 och avslutar dagen efter det ca kl. 16. Anmäl dig genom en kommentar i denna tråden. Är det någon förälder som kan hjälpa till med skjuts så skriv det här också.

Självklart är alla ungdomar välkomna oavsett om man ska vara med på U10-mila eller ej. (vuxna får gärna vara med på träningarna också)

Magnus och Magnus

 

18 kommentarer

  1. Jag och Oskar kommer. Jag kan hjälpa till om det behövs, har äntligen semester.

  2. Filip kommer hela dagen och Johanna är med på förmiddagspasset i Stråvalla.

  3. Albin kommer till stråvalla men behöver skjuts under dagen. Var ska Niklas hämta honom kl 16?

  4. Daniel kommer att behöva skjuts för vi har ingen bil då den blev kvar i Örebro.

  5. Jeanette P >Vi är en bit förbi SM-målet längs med samma grusväg som träningen i våras. Ca 2 km till. Han ser bilarna sen. Eller så kan han ju åka med någon till Frillesås om det är lättare.

  6. Jakob kommer att bli lämnad och hämtad men behöver skjuts under dagen, går det att lösa tror ni?

  7. Det borde inte vara några problem. Vi, Johanssons, Hultin, Mats A och Jenaette B har väl bil verkar det som så alla borde få plats.

  8. Jag trodde Adrian och jag anmält oss. Både på FB och i tråden då det var tisdag. Men vifinns inte med här. Vi kommer i alla fall och hoppas det löser sig.

Kommentarer är stängda.