Framgångar på Götalandsmästerskapen

Axel, Adrian och Jesper representerade Löftan och Halland i helgens Götalandsmästerskap i Varberg. Jesper lyckades komma på silverplats på sprinten och sexa på långdistansen och Adrian blev 13:e på sprinten och femma på långdistansen.

GM

Först ut var sprinten vid Varbergs simhall och med start uppe på fästningen. Lördagen bjöd på långdistans utanför Skällinge och på söndagen var det dags för stafett där Småland dominerade fullständigt.

Det blev alltså som bäst en andraplats för Jesper och en femteplats för Adrian. Det var dock väldigt nära att båda hade fått med sig varsin guldmedalj hem då båda var i ledningen långt in i tävlingen.

Även Axel kämpade på starkt hela helgen och fick till sitt bästa lopp på stafetten under helgen med ett snabbt och säkert lopp.

Vill ni fylla på med en rapport killar så gör gärna det så alla våra yngre får lite inblick hur det är att vara ute på tävlingsresa med Hallands OF:s ungdomar.

/Magnus