Sprintcupen etapp 1 i Bua

Nästa torsdag 6/10 drar sprintcupen igång med samling vid Bua hamn. Start mellan 17:30-18:15. Fri starttid med 1 minuts startmellanrum.

Parkering och start i anslutning till målet. Tre banor finns. Lång ca 3 km. Mellan ca 2 km och kort bana ca 1,3 km.

Man väljer själv vilken bana man springer, men som tidigare rekommenderar vi korta för de allra yngsta som precis har börjat. Mellanbanan för ungdomar upp till 12 år och för våra äldsta medlemmar och långa banan för övriga. Alla är välkomna. Ta gärna med någon kompis som vill prova på också. Huvudsakligen går banorna på asfalt, men långa och mellan har någon kontroll i skogen. Totalt kommer 3 av 4 tävlingar att räknas ihop till ett totalresultat i sprintcupen. Anmälan senast onsdag kl. 20:00. Går att anmäla på plats i undantagsfall också, men för att hålla rätt på antal kartor och underlätta administration ser vi helst att ni anmäler er så tidigt som möjligt.

Länk till anmälan via eventor