Tiomila 2017

Här kommer lite info för alla löpare inför Tiomila. Nyheten kommer att uppdateras senare i veckan så kolla igen inför helgen. Börjar någon känna sig krasslig så hör av er i god tid så att vi kan meddela ev. ersättare och planera för att stuva om i lagen. Nu även med länk till gamla kartor över området.

SI- Pinne. Man kan använda vilken SI-pinne som helst. Den registreras när man går in i fållan. Enda restriktionen är för sträcka 10, så Stefan och Björn får inte ha SI 5 eller SI 8.

Lampor: Alla löpare i lag 1 på sträcka 1-7 och i lag 2 på sträcka 1-6 får räkna med att man kan behöva lampa. Eget ansvar att man har laddad lampa. Kontrollera den gärna i veckan om ni inte gjort det på ett tag. Hör av er om ni behöver hjälp att ordna lampa. Vi vet att Christian och Tomas behöver låna. Någon som har en bra extra lampa att låna ut? (Extra litet kartlyse är ett plus att ha med om något strular.)

Rutiner: Kom ihåg rutiner för att undvika onödig felstämpling.

Både inkommande och utgående löpare kollar att man ger/får rätt karta med sig ut. Lagnummer och rätt sträcka.

Vi kollar alla kodsiffror, även varvning och sista kontrollen.

Kontrollera en extra gång efter varje stämpling att du är på väg till rätt kontroll och inte hoppar över någon.

Boende: Johansson och Hultins har husvagn vid husbilsparkeringen vid Lexby. För övriga finns ett antal tältplatser bokade ca 500 m från arenan.

Mat: Liselotte och Anette kommer att vara hjälpsamma med lite trivsel under helgen. Vi har bokat dubbla vindskyddsplatser. Ta gärna med en extra stol som vi kan ha i tälten. Det kommer att finnas lite förtäring på natten i form av frallor och korv. Vi kommer också att få gulaschsoppa på kvällen. Herrarna, lag 1 och 2 kommer att ha en samling på TC vid ca kl. 18. Det är strax efter att damtäten går i mål. Ett gäng är kvar sen och hejar på damlaget när de går i mål medan några åker hem och laddar för nattens uppgifter. (Såvida de inte redan gått i mål ihop med täten innan 18:)) Den tiden kommer det att finnas soppa och frallor. För er som behöver mer mat än så inför natten får ta med sig pastasallad eller liknande eller äta middag vid en annan tidpunkt.

Damerna samlas vid Löftantältet på arenan kl. 12:00

Ungdomarna samlas vid Löftantältet på arenan kl. 9:45.

 

PM: Läs pm alla.

Länk till tävlingspm

Gamla kartor över tävlingsområdet:

 

Västra delen av tävlingsområdet. Kommer användas mest tror jag.

Östra delen av tävlingsområdet. Arenan nere i sv delen av kartan.

 

Uppdatering följer…..

 

/Magnus

 

 

 

PM: Läs pm alla löpare.

 

 

ar attBkjlk- B

5 kommentarer

    1. Hej Daniel
      Jag har en ganska nya lampa, som Du gärna får låna. Skall göra i ordning den tills i morgon. Roland 0139-191406 – 0340-650012

  1. Koftan har ingen tyvärr. Tror att vi har svårt att få fram ännu fler lampor. Ingen kompis att kolla med?
    Löftingar: Finns det några lampor att låna ut?

    1. Hej Magnus Jag har svarat Daniel, att jag gör i ordning min lampa, som är av ganska god kvalité plus en av äldre modell om ,ifall att. MVH Roland

Kommentarer är stängda.