Unionsmatchen

OK Löftan bjöd ungdomarna från södra Sverige och Norge på ett fint arrangemang i mestadels strålande solsken innan hällregnet kom på slutet. Stort tack till alla arrangörer som länge slitit hårt för en lyckad tävling med tävlingsledare Tommy och banläggare Magnus i spetsen, men även många andra har jobbat mycket med arrangemanget både före, under och efter, men nämner inga fler för att inte missa några. Stort tack alla som hjälpt till på ett eller annat sätt.

 

På tävlingen hade Löftan med fyra deltagare i år vilket var flest från Halland ihop med Halmstad. Skåne och Halland tävlar ihop och oftast har Skåne fyra platser och Halland tre i varje åldersklass.

På den individuella distansen gick det bäst för Jesper som knep en fin femteplats i H16 trots en miss på radiokontrollen. Adrian hade tyvärr en tuff inledning med bommar i början, men sprang sen upp sig till plats 31.

Det var tuffa och kluriga banor, men också väldigt uppskattat från ungdomarna att det var utslagsgivande och svårt. I H14 fick Tobias och Victor till två stabila lopp med någon mindre miss var och Tobias var tolva och Victor femtonde.

På söndagens stafett var Jesper med i Halland/Skåne lag 1 som tog en fin åttonde plats. Victor och Adrian var med i Halland/Skåne 4 som sprang starkt och blev nia och bästa fjärdelag. Tobias sprang bra i tredjelaget som slutade på plats 26.

Alla ungdomar bodde på Kollaskolan i Kungsbacka och stämningen var riktigt god hela helgen i det fina vädret. Det var både, dans, fotboll, prisutdelning och kahoot som stod på programmet på lördagskvällen.

Massor av fina bilder från Ida Vartia finns här!!

/MH

 

 

En kommentar

  1. Snyggt referat Magnus, du höll för förväntning som press och speaker ansvarig, jag hörde att Buskerud (nästa års arrangör) var imponerade av ditt jobb, vem vet det kanske kommer förfrågningar från Norge nästa år :).

Kommentarer är stängda.