4:e deltävlingen i Norra Hallands ungdomsserie

Efter ett litet sommaruppehåll i serien så var det åter igen dags för ytterligare en deltävling i Norra Hallands ungdomsserie. Riktigt roligt att se att det var så många som deltog idag. Vi hade 37 klubbmedlemmar, 4 vuxna och 33 ungdomar, som startade i kväll i Lillared. 3 förstaplatser och 13 pallplatser. Suveränt!

I inskolning hade vi 2 små som gjorde tävlingsdebut. Klara och Ruben Rosenqvist togs sig runt med lite hjälp från mamma.
Störst deltagande hade vi även denna gången i U1. Hela 12 st löftingar (Albin, Majken, Jacob, Elisa, Stina, Gustav, Ralf, Edward, Ztella, Zmilla, Lucas och Almer) sprang där skuggandes av sina föräldrar. Almer Hanning var snabbast och tog hem segern men i resultatlistan så bestod de 9 första platserna utav löftingar. Klubben behöver absolut inte oroa sig för framtiden. Finns gott om talanger.

I H10 så var Hugo den enda löftingen och han sprang in på en 4:e plats och i D10 så blev Elin 2:a, Agnes 4:a och Ella 5:a. I H12 kom Albin på en 2:a plats tätt följd av Filip som kom 3:a. I motsvarande tjejklass, D12, så tog Ida hem segern. Grattis. Där deltog även Alva som tidigare sprungit D12k men tyvärr blev det lite för svårt så hon fick hoppa över några kontroller och blev inte godkänd. Bra kämpat ändå. Man måste våga prova.

I klassen H14 så startade 6 löftingar. En tuff bana var det idag. Simon blev 2:a, Jacob blev 3:a. Gustav, Edvin och Hugo kämpade på bra och blev 9,10 och 11. I D14 sprang Annie in på en 5:e plats och i den äldsta klassen för denna tävling dvs H16 blev brorsan Axel 2:a

I kortklasserna hade vi bara deltagare i H12K och där tog Melker hem förstaplatsen före Zebastian och Oscar. En intern kamp är det mellan dessa löftingar som är ensamma i denna klass.

Nästa torsdag så fortsätter serien och då med en deltävling i Träslövsläge. Glöm inte anmäla er. För mer info se tidigare inlägg.

Länk till hela resultatlistan https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=19100&groupBy=EventClass

   

 

 

 

 

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.