Hösten är här

Hej!
Även om sommaren inte har lämnat oss så drar klubbens höstaktiviteter igång för alla unga som gamla. Som ni säkert sett i tidigare inlägg så startar tisdagsträningarna på tisdag. På torsdag så drar även den veckodagens aktiviteter igång. Vi kommer börja de 2 närmaste torsdagarna med deltävlingar i Norra Hallands ungdomsserie. Här finns det möjlighet för alla som deltog i vårens aktiviteter att närvara då det finns banor från lättaste inskolning upp till tävlingsklasser. Även motionsklasser för äldre ungdomar och vuxna finns. Observera att U-klasserna har starttid precis som tävlingsklasserna på dessa tävlingar.

Torsdagen den 10/8 så är det Löftan som arrangerar tävlingen. Vi håller då till vid Lillared, nära Sjögärde golfbana. Vägvisning från vägen mellan Frillesås och Gällinge. Anmälan helst före 6/8 men absolut senast tisdag 8:e augusti kl. 20.00.  Första start 18:30. Direktanmälan möjlig för inskolning och ÖM-klasser på tävlingsdagen. Länk till tävlingssidan https://eventor.orientering.se/Events/Show/19100.

Torsdagen den 17/8 så arrangerar FK Friskus Varberg 5:e deltävlingen i serien. Då är det samling vid Ankarskolan, Träslövsläge. Vägvisning från gamla E6 i rondellen vid södra infarten till Träslövsläge. Ordinarie anmälan före sön 13/8 men möjligt med efteranmälan tom tis 15/8 kl. 20.00. Första start 18:30. Direktanmälan möjlig för inskolning och ÖM-klasser på tävlingsdagen. Länk till tävlingssidan https://eventor.orientering.se/Events/Show/18238. 

För er som inte har egna SI-pinnar eller på annat sätt behöver hjälp med anmälan till tävlingarna sänd ett mail till [email protected].

From Torsdagen den 24/8 så startar träningarna vid Lillesjöstugan kl 18.00

VÄLKOMNA önskar OK Löftans ungdomsledare.