Natt-ol distans Ölmevalla 28/11

På tisdag kör vi natt-ol igen kl. 18:00. Den här gången kör vi något längre än vi brukar. Vi delar in oss i två grupper där den längre kör ca 8 km och den kortare ca 6 km (som går att korta av om man vill) och vi räknar med lugnt tempo och att vara ute i ca 80 min. Vi samlas på parkeringen strax efter gården vid Björkemosse i norra delen av Ölmevallakartan. (Alla som brukar vara med kan hänga på även om vi kör lite längre. Nästa gång blir det lite mer sprintbetonat igen). Slår också ett slag för att vi kommer att åka upp ett gäng den 14/12 och vara med på nattcup i Sävedalen med gemensam start. Tre olika banor finns då från ca 3,5 km och uppåt. Anmälan i tråden. /Magnus H

7 kommentarer

  1. Finns säkert en cup 14/11 2018 också, men 14/12 siktar vi på istället:) Jag kommer på träningen på tisdag,

  2. Oskar kommer inte imorgon trots tidigare anmälan. Han är hemma idag från skolan och har ont i halsen.

Kommentarer är stängda.