Jesper antagen till ol-gymnasiet i Hallsberg.

Som många av er säkert uppmärksammat har Jesper Johansson blivit antagen till riksintaget på ol-gymnasiet i Hallsberg. Även om det blir tomt på träningarna utan Jesper i höst är jag övertygad om att det kommer att gynna både Jespers utveckling och även klubbens på sikt då han kommer hem med värdefull ny kunskap och inspiration till våra klubbträningar. Stort grattis till Jesper och följdfrågan blir om ni har koll på vilka andra Löftingar som gått på ol-gymnasium och på vilken ort i så fall. Skriv som en kommentar. /Magnus

7 kommentarer

  1. Grattis Jesper! Daniel- Olofström, Elin-Eksjö, Maria N -Åmål och så tippar jag Henrik H – Olofström. Men jag är osäker på de sistnämnda. Sofia H kanske gick med, jag tippar Åmål utan att egentligen ha en aning 😊

    1. Imponerande Josefin. Full pott inklusive Sofia. (Såvida inte jag missat någon mer)

  2. Ja, tänk vad mycket information man kan hitta långt bak i minnesbanken. Sen har ju även Tobbe T gått på Olofström, och Lasse gick på Sanda men detta var ju innan de blev löftingar.

  3. Just det. Owe hade jag ju koll på men inte Lars och Tobbe. Här fanns det allvarliga kunskapsluckor i klubbhistoriken. Inte bra.

Kommentarer är stängda.