Funktionärer snötrampen

Samling för alla funktionärer i morgon kl 08.00 om det inte är så att ni har hört något annat från resp områdesansvarig. Funktionärsparkeringen blir på den från början tänkta parkeringen 300 m från arenan. Det går att köra upp till arenan och lasta ur men inga bilar får stå på ängen då vi märkte idag att den inte kommer hålla. Var försiktiga när ni kör in på parkeringen och parkera smart så ni lätt kommer därifrån. Det är inte hela åkern som är körbar. Kylan i natt gör så det troligen inte kommer bli några problem att komma in men däremot så kan det bli lite bekymmer att komma därifrån om solen värmer på.

Vi har i dagsläget 623 föranmälda. Vi hoppas och tror att det blir många direktanmälningar då det spås fint väder och att många andra tävlingar har ställts in pga snö.

/Jeanette och Jeanette
Tävlingsledare