Påskorienteringen 2018

Årets påsktävlingar är avslutade med vår egna tävling Snötrampen som avslutning. 90 starter har det blivit totalt på de tre olika Hallandstävlingarna för våra medlemmar Helgen inleddes med medeldistans på Friskusträffen vid Öströö fårfarm. Kuperad, men fin bokskog stod på programmet när Magnus J tog hem segern i H50 och Linda tog en tredjeplats i öppen 5.

Klubbresultaten från fredagen.

På lördagen var det dags för långdistans i liknande terräng, men mestadels på andra sidan vägen. Denna dag blev det fler pallplatser till klubben när Jesper vann H18 och Jakob A vann U1. Även Magnus J och Linda var på pallen denna dag också med seger i H50 respektive Ö5. I Ö5 var Johanna R på en fin andraplats och i D10 var Agnes bra trea och i H14 var Tobias också på en stark tredje placering.

Klubbresultaten från lördagen

Annadagen var det traditionsenligt dags för vår egna tävling Snötrampen ihop med Fjärås på Öaknaltskartan. Arrangemanget flöt på riktigt bra i solskenet och stort tack till alla funktionärer som hjälpte till med ett extra plus till banläggare Johan och tävlingsledare Jeanette i spetsen. Trots att vi var massor av funktionärer hade vi hela 33 löpare till start.

Pallplaceringar denna dag blev det till Jesper som den här gången tog hem H16 på ett övertygande sett. Även Vilhelm Frank gjorde comeback med den äran och vann Ö1. Fyra silverplatser blev det till klubben genom Agnes i D10, Tobias i H14, Almer i U1 och Sebastian i H12K. Dessutom två stycken tredje platser när Lukas sprang bra i U1 och Simon gjorde det samma i H14. Bra kämpat även alla andra duktiga Löftanungdomar.

Resultat från Snötrampen

 

Ingen träning den här veckan på påsklovet, men nästa vecka är det full fart igen med både tisdags och torsdagsträning.

 

/Magnus