Tjoget 2018. Två lag!!! (?)

Sommaren närmar sig med stormsteg även om det inte märks på vädret. Ett säkert sommartecken är den årliga Tjogettävlingen i Småland. Löftan ska som vanligt stå på startlinjen, den här gången förhoppningsvis med ett riktigt starkt förstalag. Vi hoppas också att det i år är dags att ställa upp med två lag igen som vi alltid gjorde förr.

Tjoget är en 20-mannastafett som i år går vid Emmaboda flygbana i östra Småland helgen 30 juni till 1:a juli. Det finns sträckor för alla från 2,5 km till 8 km så det är en riktigt breddkavle där olika åldrar och kön tillsammans utgör 20-mannalaget.

I år spänner vi bågen högt för förstalaget och siktar mot vår topplacering från 2006 då vi var på en mycket bra 11:e plats. Löftan har varit med varje år sen 1984 (förutom 2013) och vid 13 tillfällen har vi haft två lag till start.

Andralaget har som målsättningen att ha en kul helg och ta sig runt godkända och att ge fler ungdomar chansen att uppleva Tjogetstämningen med god klubbgemenskap. Alla kan vara med här så tveka inte att anmäla er för att det är stafett. Det är ingen gaffling på sträckorna och det är gott om omstarter så om man är ute en lång stund i skogen så gör det inget.

Seniorerna på flykt i landet vet sen Tiomilalägret att Tjoget ingår i årets medlemskap istället för lottförsäljning eller tvång på att hjälpa till vid arrangemang.  🙂

Anmälan senast 31/5, men gärna så fort som möjligt så att vi dels kan ha tid på oss att få tag på ev. saknade löpare, men även så att alla tidigt kan se för sin sommarplanerings skull om det blir två lag.

Är det någon som vill hjälpa till med allt från laguttagning till att planera för lördagskvällens samkväm så skriv gärna det i anmälan eller hör av er till mig. Du hänger väl med !?!

Anmälan via eventor. (Du behöver vara inloggad)

Inbjudan och info om banlängder till Tjoget

/Magnus Hansson