Tiomilaläger 16-18 november

Nu upprepar vi fjolårets succéläger med en ny variant inför Tiomila som går i Skåne 27-28 april. Nu när det är på hyfsat avstånd siktar vi på fyra lag igen precis som 2017 i Göteborg.

Göingarnas klubbstuga är bokad som logi från fredag 16/11 till söndag 18/11. Där finns det en paviljong med 14 bäddar. Dessa bäddar kostar extra, 180 kr/natt. Alla över 30 har väl förtur till dessa:) De som väljer sängar betalar själv för det. Övriga sover på madrasser på golvet och då står Löftan för logiavgiften.

Vi tränar på de träningspaket som finns utlagda inför Tiomila. Det blir två natt-pass och två pass på dagen. Vår förhoppning är att det blir bussresa även i år, men det beror på intresset så anmäl er gärna så fort som möjligt så att vi kan boka upp en buss i så fall. De flesta måltider löser vi gemensamt genom att laga mat i stugan.

Lägret är som förra året öppet för alla, ju fler desto roligare. Men man bör vara bekväm med att springa svåra banor. Man kan självklart springa tillsammans om man vill så rekommendationen är att alla från 13 år kan vara med om man vill.

Klubbens målsättning är att vi nästa år ska ha 2 herrlag, ett damlag och ett ungdomslag till start. Kul om vi blir många som nu tar ett gemensamt avstamp inför vinterträningen och nästa års tiomila.

Anmälan via klubbaktiviteter på eventor. (En viss avgift för lägret kommer att tas ut för alla seniorer)

Länk till anmälan.

/Välkomna.

Joakim A och Magnus H